Even voorstellen

 

“Hallo, mag ik mij even voorstellen, ik ben Ronnie Boef”, stond op mijn geboortekaartje. Tegenwoordig luister ik beter naar Ronn.

Als kind was ik al geïnteresseerd in geschiedenis en sinds mijn tienerjaren doe ik onderzoek. Dat begon met het uitzoeken van de herkomst van de familie Littel, later volgden ook andere families. Een deel van mijn onderzoeksresultaten is op Genealogicus te vinden.

Ik draag sinds 2004 bij aan Wikipedia. Ik schrijf vooral graag over Nederlandse beeldhouwkunst en geschiedenis. Zie mijn gebruikerspagina voor een selectie van door mij gestarte artikelen en Commons voor mijn foto’s. Ik ben moderator op Wikipedia, geef trainingen en help mee met conferenties. Op Facebook schrijf ik over het werk van de beeldhouwer Wladimir de Vries.

Op mijn LinkedIn-profiel is het een en ander te lezen over mijn werkervaring. Ik ben op zoek naar een betaalde baan in de kunst- en cultuursector. Tips zijn welkom.

Vriendelijke groet,
Ronn Boef BBA

PS Reageren op een van de genealogieën mag via de reactiemogelijkheid onderaan de pagina’s. Voor andere zaken ben ik bereikbaar via ronn @ genealogicus.nl.